Εάν είστε τεχνικός κινητής τηλεφωνίας, ή έχετε κατάστημα επισκευής κινητών, ηλεκτρονικών υπολογιστών, laptop, tablet κτλ., μπορείτε να επωφεληθείτε από το νέο μας πρόγραμμα "B2B PARTNER", με ειδικές τιμές χονδρικής και ειδικές προσφορές στα προϊόντα μας.


ΓΙΝΕΤΕ Β2Β PARTNER

Για να γίνετε Β2Β PARTNER και να επωφεληθείτε από τις τιμές χονδρικής και προσφορές στα προϊόντα μας,  θα πρέπει:

1) Εάν ήδη είστε εγγεγραμένος πελάτης στο Eshop μας

Θα πρέπει να μας στείλετε ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα στοιχεία της επιχείρησης σας και με αίτημα αναβάθμισης σας σε "B2B PARTNER" ή εναλλακτικά να μας καλέσετε στο 210 4175700 και αφού εξετάσουμε το αίτημα σας θα αναβαθμίσουμε τον ήδη υπάρχων λογαριασμό σας σε "B2B PARTNER" όπου θα μπορείτε να βλέπετε τις ειδικές τιμές χονδρικής και ειδικές προσφορές στα προϊόντα μας. 


2) Εάν δεν είστε εγγεγραμένος πελάτης στο Eshop μας 

α) Θα πρέπει να κάνετε εγγραφή στο "B2B PARTNER" συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα εγγραφής και όταν ολοκληρώσετε την φόρμα εγγραφής με τα στοιχεία που σας ζητούνται, αυτόματα θα είστε εγγεγραμένος "πελάτης λιανικής" και θα σας σταλεί αυτοματοποιημένο email με τα στοιχεία του λογαριασμού σας .

β) Στην συνέχεια αφού ολοκληρώσατε την εγγραφή σας ως "πελάτης λιανικής" θα σας ανοίξει αυτόματα ένα πεδίο στο κάτω μέρος της σελίδας με την ένδειξη "Προσθήκη / Επεξεργασία στοιχείων τιμολογίου" όπου θα πρέπει να το "κλικάρετε" και να συμπληρώσετε τα στοιχεία της επιχείρησής σας όπως σας ζητούνται και στην συνέχεια να "κλικάρετε "Αποθήκευση".

γ) Όταν κάνετε τις δύο παραπάνω ενέργειες θα λάβουμε αυτόματα το αίτημα σας για εγγραφή "Β2Β PARTNER"  και αν πληρείτε τις προϋποθέσεις θα σας ενημερώσουμε μέσω email ή τηλεφωνικώς και θα αναβαθμίσουμε τον λογαριασμό σας σε "B2B PARTNER όπου θα μπορείτε να βλέπετε τις ειδικές τιμές χονδρικής και ειδικές προσφορές στα προϊόντα μας. 


α) ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ "Β2Β PARTNER" ΕΔΩ!!!
(και αυτόματα θα είστε εγγεγραμένος "πελάτης λιανικής)

β) ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙΛΕΞΤΕ "Προσθήκη / Επεξεργασία τιμολογίου
 ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΕΤΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΑΣ


Σημείωση: Οι ειδικές τιμές χονδρικής ισχύουν μόνον για παραγγελίες που γίνονται ηλεκτρονικά μέσα στο Eshop μας.


ΠΡΟΣΟΧΗ: 
Ο "B2B PARTNER" θα πρέπει να κάνει πάντα τις αγορές του μέσα από το
"Β2Β PARTNER ESHOP"
που στο επάνω μέρος φέρει την ένδειξη της εικόνας:

 

 

Εάν είστε εγκεκριμένος "B2B PARTNER" για να βλέπετε τις τιμές χονδρικής και για να πραγματοποιούνται οι παραγγελίες σας με τιμές χονδρικής θα πρέπει να είστε συνδεδεμένος και να κάνετε περιήγηση  στο "B2B PARTNERS" ESHOP και όχι στο "ESHOP ΛΙΑΝΙΚΗΣ" γιατί  σε διαφορετική περίπτωση οι τιμές που θα βλέπετε ή και που θα κάνετε τις παραγγελίες σας θα είναι τιμές λιανικής.

Ο λόγος που ένας  "B2B PARTNER" όταν είναι συνδεδεμένος  μπορεί να περιηγηθεί και να κάνει τις αγορές του και στα δύο Eshop, είναι για να μπορεί βάζοντας τα προϊόντα στο καλάθι του να εναλλάσεται ανάμεσα στα δύο Eshop  και να μπορεί να βλέπει άμεσα και να συγκρίνει τις τιμές λιανικής και το πόσο επωφελείται από τις ειδικές τιμές χονδρικής και τις ειδικές προσφορές στα προϊόντα μας.